Denimpex B.V.
Sint Antoniesbreestraat 10
1011HB Amsterdam
Tel: +31-(0)206246390
Fax:+31-(0)206225448

Knoflook

denimpex_knoflook
denimpex_knoflook
denimpex_knoflookdenimpex_dinosaurs
Knoflook is een product dat in geen enkele keuken in de wereld ontbreekt en iedereen kent. Desalniettemin is het verhandelen van knoflook een zeer gespecialiseerde bezigheid en vergt van groot kunnen en ervaring.

In 1989 is Denimpex begonnen met het importeren van knoflook uit China. Na velen jaren het verhandelen van verschillende merken en afladers is Denimpex een samenwerking aangegaan met een speciaal geselecteerd gezelschap van boeren en verpakkers die helemaal gericht zijn op super kwaliteit. Vanuit deze samenwerking is het beroemde merk Dinosaurs® opgestart, wat staat voor een super kwaliteit, reguliere aankomsten en stabiele prijzen.

Buiten de import van knoflook uit China heeft Denimpex meerdere import lijnen waaronder Chili, Egypte, Mexico, Argentiniƫ en Spanje.

Knoflook zit in het bloed van het bedrijf en kan daarom ook aangeboden worden in alle maten, kleuren en verpakkingen. Een kleine selectie voorbeelden van deze verpakkingen zijn:
10 kg los
2x5kg
20x500gr
40x250gr
20x200gr
20x100gr

Ook gepelde knoflook (knoflook teentjes) behoort tot het product scala van Denimpex.

Voor een compleet overzicht van alle verpakkingen klik dan hier.

Als U specifieke vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen neem dan contact op met uw Denimpex vertegenwoordiger hier.